Auditing Theory by Cabrera Answer Key

In: Business and Management

Submitted By nica13
Words 1705
Pages 7
ANSKEY KEY AUDITING THEORY (2011 EDITION)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

C A C C B C B C D C B D C D C B A A D D

Chapter 1 21 C 41 22 A 42 23 B 43 24 C 44 25 B 45 26 B 46 27 B 47 28 D 29 C 30 C 31 C 32 B 33 B 34 D 35 B 36 D 37 D 38 C 39 B 40 B
61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

D C D D A B C

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

C C A C B B C B C C D D A A B C A A C A A C D A A D C A A B C B B A C C D A A B

Chapter 2 21 A 41 22 C 42 23 C 43 24 C 44 25 B 45 26 B 27 B 28 C 29 B 30 D 31 B 32 C 33 D 34 C 35 D 36 C 37 D 38 D 39 D 40 D Chapter 9 21 A 41 22 B 42 23 D 43 24 A 44 25 B 45 26 B 46 27 D 47 28 C 48 29 C 49 30 A 50 31 A 32 C 33 D 34 B 35 B 36 D 37 B 38 B 39 C 40 C

D B D A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

D C C C C B D C C D C D C A C A A B B B A A B A C D A C D D A D A D C C C C D A

Chapter 3 A 41 A 22 B 42 A 23 D 43 B 24 B 44 D 25 B 45 C 26 A 46 A 27 B 47 A 28 D 48 B 29 A 49 B 30 C 50 D 31 C 51 D 32 A 52 C 33 C 53 C 34 B 54 C 35 D 55 D 36 C 56 D 37 B 57 C 38 A 58 A 39 A 59 B 40 D 60 C
21

61 62 63 64 65 66 67 68

B C D D B B A C

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

B A D D B A C A B B D D B D D D A A C D A B A B C D D B B A B D D B A C D B D D

Chapter 4 21 D 41 22 A 42 23 C 43 24 A 44 25 C 45 26 B 46 27 D 28 D 29 B 30 C 31 C 32 C 33 D 34 C 35 B 36 B 37 D 38 A 39 D 40 A

C C C C D D

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

A C C A C D A D B D B C A D A B C D D B C B C B A D B D D C D D C

Chapter 5 D 41 D 22 A 42 A 23 B 43 D 24 D 44 D 25 C 45 B 26 B 46 D 27 A 47 B 28 D 48 B 29 A 49 C 30 B 50 D 31 B 51 A 32 B 52 B 33 A 53 D 34 D 54 C 35 A 55 C 36 C 56 A 37 A 57 D 38 A 58 C 39 C 59 D 40 A 60 B
21 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73

D A D A A A C A D C C A D

1 2 3 4 5 6 7 8 9…...

Similar Documents

Answer Key

...crammed too many of us into the class, and Bugnard wasn’t able to give the individual attention I craved. There were times when I had a penetrating question to ask, or a fine point that burned inside of me, and I simply wasn’t able to make myself heard. All this had the effect of making me work even harder. I had always been content to live a butterfly life of fun, with hardly a care in the world. But at the Cordon Bleu, and in the markets and restaurants of Paris, I suddenly discovered that cooking was a rich and layered and endlessly fascinating subject. The best Part 2 (Questions 9–20) Directions (9–20): Below each passage, there are several multiple-choice questions. Select the best suggested answer to each question and record your answer on the separate answer sheet provided for you. 5 10 15 20 25 30 35 40Comp. Eng. — Jan. ’13 [6] 9 The description of Chef Bugnard as a “natural … showman” (line 2) indicates that he was a teacher who (1) engaged his students (2) demanded obedience (3) expected success (4) discouraged his students 10 The reference to Chef Bugnard’s “standards of doing everything the ‘right way’” (line 3) probably means that he required (1) compliments (3) attention (2) payment (4) perfection 11 The narrator uses the phrase “After a long three minutes” (lines 17 and 18) to emphasize a sense of (1) completion (3) anticipation (2) unreality (4) boredom 12 As described in the passage, Madame Brassart’s policies caused the......

Words: 761 - Pages: 4

Dep3305 Answer Key

...the social meaning it will continue to have throughout adulthood. Answer: A 2. Sex play that is innocuous during childhood is no longer innocuous during adolescence because: A. children report erotic feelings before puberty. B. the hormonal changes of puberty result in an increased sex drive in adolescence. C. children are not capable of kissing, petting, masturbating, or sexual intercourse before puberty. D. with puberty, pregnancy becomes a serious possibility. Answer: D 3. Which of the following is not considered an aspect of positive sexual development that adolescents face? A. becoming comfortable with one’s maturing body B. reconciling feelings of sexual arousal with one’s religious beliefs C. feeling comfortable in choosing to engage or not to engage in sexual activity D. understanding and practicing safe sex Answer: B 4. “Sexual socialization” refers to: A. a person’s sexual orientation. B. a person’s social skills in sexual relationships. C. the way in which an individual is educated about sexuality. D. the degree to which an individual is comfortable with his or her sexuality. Answer: C 5. On Steve’s 13th birthday, his father wants to educate him about sex, so they sit down to have a “man to man” talk about the “birds and the bees.” This process is called: A. sociosexual preparation. B. sexual socialization. C. permissive communication. D. human ecology. Answer: B 6. According to the Ford and Beach sexual socialization......

Words: 7362 - Pages: 30

Managerial Account Answer Key

...firm. The customers of cost accounting are managers, from plant managers to the CEO. Value-added activities are activities that customers perceive as adding utility to the goods or services they purchase. Nonvalue-added activities do not add value to the goods or services. By classifying costs this way, the cost accounting system can help the manager identify areas (processes) that can be improved, lowering costs and adding value to the organization. Answers will vary, but should include some of the following: Title | Major Responsibilities and Major Duties | Chief financial officer (CFO) | * Manages entire finance and accounting function | Treasurer | * Manages liquid assets * Conducts business with banks and other financial institutions * Oversees public issues of stock and debt | Controller | * Plans and designs information and incentive systems | Internal auditor | * Ensures compliance with laws, regulations, and company policies and procedures * Provides consulting and auditing services within the firm | Cost accountant | * Records, measures, estimates, and analyzes costs * Works with financial and operational manager to provide relevant information for decisions | No. Sarbanes-Oxley is a law and violations of it are legal issues. Codes of ethics are necessary to help accountants and managers identify situations that might develop into ethical conflicts, understand what they could do in these situations, and to......

Words: 4546 - Pages: 19

Auditing Theory

...Nature of Auditing and the Public Accounting Profession 1. Auditing neither creates goods nor adds utility to existing goods and therefore does not add value to business. Auditing exists only because it has been legally mandated. Auditing exists because it is needed by the company. It is beneficial to users who need assurance if their financial statements reflect economic conditions that occurred in a period. Without reliable information, companies might make less effective decisions which are risky for the value of business. It may neither create goods nor add utility to goods but it adds value to business because it is a source of information for a business’ decisions. 2. The failure of the public accounting profession to warn us of the problems that existed in the economy is an example of a profession not adding utility to society. Accounting records, classifies, and summarizes economic events to provide financial information for decision making. It does not study the problems in the economy but it helps management to make effective decisions despite economic problems. That way, accounting profession is an added utility to society. 3. The only reason I would hire an auditor is with the expectation that the auditor search for and find any fraud that might exist within my company. Searching for fraud should be the primary focus of an audit. Fraud involves deception that can result to material misstatements of financial information and is not good......

Words: 1152 - Pages: 5

Key Answers to Econ 545

...McConnell, Brue, Barbiero 11th Canadian Edition Macroeconomics ANSWERS TO END-OF-CHAPTER AND APPENDIX QUESTIONS Chapter 1 1-3 (Key Question) Cite three examples of recent decisions that you made in which you, at least implicitly, weighed marginal costs and marginal benefits. Student answers will vary, but may include the decision to come to class, to skip breakfast to get a few extra minutes of sleep, to attend college or university, or to make a purchase. Marginal benefits of attending class may include the acquisition of knowledge, participation in discussion, and better preparation for an upcoming examination. Marginal costs may include lost opportunities for sleep, meals, or studying for other classes. In evaluating the discussion of marginal benefits and marginal costs, be careful to watch for sunk costs offered as a rationale for marginal decisions. . 1-5 (Key Question) Indicate whether each of the following statements applies to microeconomics or macroeconomics: a. The unemployment rate in Canada was 7.0 percent in January 2005. b. A Canadian software firm discharged 15 workers last month and transferred the work to India. c. An unexpected freeze in central Florida reduced the citrus crop and caused the price of oranges to rise. d. Canadian output, adjusted for inflation, grew by 3.0 percent in 2004. e. Last week the Scotia Bank lowered its interest rate on business loans by one-half of 1 percentage point. f. The consumer price index......

Words: 14151 - Pages: 57

Thermodynamics Answer Key

...HW4 Thermodynamics Answer Key | Procedure Answer the following questions as your teacher discusses the Introduction to Thermodynamics presentation. List three examples of a thermodynamic system. a. Nuclear power b. Electronic heat sink c. Rocket launch Define thermal energy. * Kinetic energy in transit from one object to another due to temperature difference Define temperature. * The average kinetic energy of particles in an object * Define absolute zero. All kinetic energy is removed - 0K Define thermal equilibrium. Touching objects within a system reach the same temperature Define the 1st Law of Thermodynamics. Thermal energy can change form and location, but it cannot be created or destroyed. List two ways thermal energy can be increased in a system. d. Adding thermal energy e. Performing work on the system Define the 2nd Law of Thermodynamics. Thermal energy flows from hot to cold. Define entropy. The measure of how evenly distributed heat is within a system Define convection. The transfer of thermal energy by movement of fluid (liquid or gas) List two examples of convection. f. Weather g. Boiler systems Define conduction. The transfer of thermal energy within an object or between objects from molecule to molecule List two examples of conduction. h. Metal spoon i. Heat through a wall * Conduction Equations: ......

Words: 851 - Pages: 4

Answer Key

...ANSWER KEY Comma Exercises WR, P1-1 (p 288-9) Directions: Add or delete commas where necessary in the following sentences. If a sentence is correct, write “correct” after it. a. Chinatown is generally considered to be part of the hard-boiled detective genre, but it contains many conventions that make it unlike other detective films. Correct b. As an intern, I learned about all aspects of the broadcasting industry (no comma) and trained specifically in fundraising efforts. c. J.R.R. Tolkien finished writing his draft of The Lord of the Rings trilogy in 1949, but the first book in the series wasn’t published until 1954. d. German shepherds can be gentle guide dogs, or they can be fierce attack dogs. e. Some former professional cyclists claim that performance-enhancing drug use is widespread in cycling, and they argue that no rider can be competitive without doping. 1. Reptiles are cold-blooded (no comma) and are covered with scales. 2. The low-key lighting effect known as chiaroscuro was first used in German Expressionist filmmaking (no comma) and was later seen in American film noir. 3. Freedom is an important value for many Americans, so it is a central theme in much of our political rhetoric. Correct 4. Advertisers use a variety of techniques to grab the audience’s attention and to imprint their messages into consumers’ minds. Correct 5. Many musicians of Bach’s time played several instruments, but few mastered......

Words: 1506 - Pages: 7

Answer Key

...Answer Keys to HW5 Ch 13 4. Here is the table of costs: Workers Output Marginal Product Total Cost Average Total Cost Marginal Cost 0 0 --- $200 --- --- 1 20 20 300 $15.00 $5.00 2 50 30 400 8.00 3.33 3 90 40 500 5.56 2.50 4 120 30 600 5.00 3.33 5 140 20 700 5.00 5.00 6 150 10 800 5.33 10.00 7 155 5 900 5.81 20.00 a. See the table for marginal product. Marginal product rises at first, then declines because of diminishing marginal product. b. See the table for total cost. c. See the table for average total cost. Average total cost is U-shaped. When quantity is low, average total cost declines as quantity rises; when quantity is high, average total cost rises as quantity rises. d. See the table for marginal cost. Marginal cost is also U-shaped, but rises steeply as output increases. This is due to diminishing marginal product. e. When marginal product is rising, marginal cost is falling, and vice versa. f. When marginal cost is less than average total cost, average total cost is falling; the cost of the last unit produced pulls the average down. When marginal cost is greater than average total cost, average total cost is rising; the cost of the last unit produced pushes the average up. Ch 14 9. a. If firms are currently incurring losses, price must be less than average total cost. However, because firms in the industry are currently producing output, price must be greater than average variable cost. If firms are maximizing profits,......

Words: 680 - Pages: 3

Auditing Theory

...AUDITING THEORY TESTBANKS / REVIEWERS 1. When an auditor believes that an understanding with the client has not been established, he or she should ordinarily a. Perform the audit with increase professional skepticism. b. Decline to accept or perform the audit. c. Assess control risk at the maximum level and perform a primarily substantive audit. d. Modify the scope of the audit to reflect an increased risk of material misstatement due to fraud. 2. An auditor should design the written audit program so that a. All material transactions will be selected for substantive testing. b. Substantive tests prior to the balance sheet date will be minimized. c. The audit procedures selected will achieve specific audit objectives. d. Each account balance will be tested under either tests of controls or tests of transactions. 3. Which of the following fraudulent activities most likely could be perpetrated due to the lack of effective internal controls in the revenue cycle? a. Fictitious transactions may be recorded that cause an understatement of revenues and overstatement of receivables. b. Claim received from customers for goods returned may be intentionally recorded in other customer’s accounts. c. Authorization of credit memos by personnel who receive cash may permit the misappropriation of cash. d. The failure to prepare shipping documents may cause an overstatement of inventory balances. 4. Accepting an engagement to......

Words: 24670 - Pages: 99

Is3350 Assessment Answer Key

...IS3350 Security Issues in Legal Context QUIZ 1 IS3350 Assessment Answer Key Revision Table Change Date Implementation Date Updated Section Change Description Change Rationale 07/11/2011 All New Curriculum New Curriculum September 2011 December 2011 12/02/2011 Q12 and Q32 1) Final Exam Q12: Answer Key modified 2) Final Exam Q32: Both question and Answer Key modified Corrections -1- Change Date: 12/02/2011 IS3350 Security Issues in Legal Context QUIZ 1 Quiz 1 Answer Key Question Number Correct Answer Course Objective Tested 2.1, 2.5 2.3 2.3 1.3 2.5 Reference in Course Source Page (s) Ch 2, p. 37 Ch 2, p. 38 An Introduction to Law and Information Security Issues Ch 2, p. 38 Ch 2, p. 41 Ch 2, p. 56 1. 2. 3. 4. 5. b a b a c -2- Change Date: 12/02/2011 IS3350 Security Issues in Legal Context QUIZ 1 Quiz 2 Answer Key Question Number Correct Answer Course Objective Tested 4.1-4.2 4.2 4.2 4.3 4.4 Reference in Course Source Page (s) Ch 4, p. 94 Ch 4, p. 95 An Introduction to Law and Information Security Issues Ch 4, p. 93 Ch 6, p. 147 Ch 6, p. 161 1. 2. 3. 4. 5. c b c b b -3- Change Date: 12/02/2011 IS3350 Security Issues in Legal Context QUIZ 1 Quiz 3 Answer Key Question Number Correct Answer Course Objective Tested 5.2 5.4 5.1 6.3 6.4 Reference in Course Source Page (s) Ch 5, p. 135 Ch 7, p. 187 1. 2. 3. 4. 5. a c c b d An......

Words: 868 - Pages: 4

Chapter 1 Auditing Theory

...Auditing Theory -Auditing and Assurance Services- An integrated approach Chapter 1 The assurance service market Objective 1-1 describe auditing: Auditing: accumulation and evaluation of evidence about information to determine and report on the degree of correspondence between the information and established criteria. Auditing should be done by a competent, independent person. Evidence: any information used by the auditor to determine whether the information being audited is stated in accordance with the established criteria. To satisfy the purpose of the audit, auditors must obtain a sufficient quality and volume of evidence. Forms of evidence: - Transaction data - Client testimony - Written and electronic communications with outsiders - observations To do an audit there must be information in a verifiable form and some standards (criteria) by which the auditor can evaluate information. The auditor must be qualified to understand the criteria used and must be competent to know the type and amount of evidence to accumulate in order to reach the proper conclusion after examining the evidence. The auditor must also have an independent mental attitude. The final stage in the auditing process is preparing the audit report which communicates the auditor’s findings to the users. It must inform the readers of the degree of correspondence between information audited and the established criteria. Objective 1-2 distinguish between auditing and accounting Accounting:......

Words: 874 - Pages: 4

Key Models of Management Theory.

...1. Discuss the main features of the key models of management theory since 1900. How have they contributed to today’s people management practices? This assignment will discuss the main features of the key models of management theory since 1900, it will also outline how they have contributed to today’s people management practices. There are 4 models that will be covered in this assignment, each model contains different theories by various authors although only a few will be addressed, this assignment will start by looking at the Classical Model, the Human Relations Model, the Systems Model and then concluding with the Contingency Model. Firstly addressed, the Classical Model is, according to Mullins (2010), the notion that the focal points of an organisation are purpose and formality in terms of structure in order to increase efficiency where there is emphasis on the planning of work, principles of management, the technical requirements and the assumption that employees behave logically and rationally. The Classical Model appears proposed by writers such as Fayol, Taylor and Weber in the early stages of the 20th Century. The main sub-divisions of the Classical Model are scientific management and bureaucracy. Scientific Management, suggested by Mullins (2010), aims at improving management through the improvement of productivity and profit which is achieved by selecting the best person for the job, training and developing workers for this specific job and using reward based...

Words: 1652 - Pages: 7

Auditing Theory

... Chapter 1 Multiple-Choice Questions |1. |Recording, classifying, and summarizing economic events in a logical manner for the purpose of providing financial | |easy |information for decision making is commonly called: | |c |a. finance. | | |b. auditing. | | |c. accounting. | | |d. economics. | | | | |2. |In the audit of historical financial statements, which of the following accounting bases is the most common? | |easy | | |c |a. Regulatory accounting principles. | | ...

Words: 2739 - Pages: 11

Auditing and Answer

...Acknowledgements I am thankful to our ‘Honorable Instructor’ Mr. A. H. Lutful Hassan, Deputy Director, P&D Adjunct Faculty, school of business of Independent University, Bangladesh. He provided me valuable assistance in preparing this assignment. I am deeply grateful to him, that he constructs this course to render exposure of Auditing as well as the basic functioning of such. The course builds on the capacity developed in the principle of accounting practice basic concepts and apply them in real case situations. This will help me a lot, in accounting and auditing discipline and auditors decision making process in the real world. I am sincerely thanked to him, that he gives us this case as an assignment, which will help us in future. Because of, this case is based on the practical experience from ‘real world’ situation that is applicable to all business organization. It is making us familiar with real experience. We now know what kind of fraud is taking place in organization, how we can prevent them, how we improve breakdowns, what kind of process should an auditor follows to discover fraud, all of this will help us further carrier as an auditor Dhaka April 2011. Neaz Executive Summary An audit is an examination of a company’s financial statements prepared by the......

Words: 6869 - Pages: 28

Answer Key

...source without giving credit in-text and in the reference page to that source B.Using another student's paper as your own C.Helping another student cheat or be dishonest in class D.Properly citing and referencing all sources Answer Key: D Question 2 of 10 10.0/ 10.0 Points Examine this original passage from the APUS Plagiarism Policy: The most frequently observed form of academic dishonesty is plagiarism. Plagiarism is the adoption or incorporation of another's ideas without proper attribution of the source. It is more simply defined as taking the writings of another person or people and representing them to be one's own. Consider this passage from a student's essay: Plagiarism is the greatest example of academic dishonesty because it involves using someone else’s material as if it were yours. Plagiarism also occurs when you fail to properly credit the sources of the materials you use when writing. The student’s sentence above is considered: Correct A.A paraphrase because it expresses only the idea of the passage and does not use key phrases or groups of words from the original B.A rearrangement of the author's words, therefore not a paraphrase C.Neither D.Both Answer Key: A Question 3 of 10 10.0/ 10.0 Points Here is the original sentence from Bingham and Conner (2010), page 8: Social tools are powerful building blocks that can transform the way we enable learning and development in organizations.......

Words: 1454 - Pages: 6

Enganchados a La Muerte BluRay-Screeener | Little Witch Academia: Mahou Shikake no Parade English Subbed | Music Directors